Skip to content
Bandak NCT, Notodden

Bandak NCT AS i Notodden

ProFinish lakkeringsanlegg

 

Anlegget består av to lakkbokser, hvorav den største er tilpasset lakkering av komponenter for de strengeste krav innen luftfart (aerospace) og subsea.

Denne er blant annet utstyrt med prosesskontroll-systemer for nøyaktig styring og logging av luftfuktighet og temperaturforhold, samt hengebaner (conveyor) med høy lastekapasitet. Den minste er en kabin med semivertikal ventilasjon, og er en lakkbokstype med eksepsjonelt lønnsom driftsøkonomi.

Begge kabiner har inverterstyrt ventilasjon samt telematikk-styring som muliggjør fjernsupport. Anlegget kan styres både på integrerte berøringsskjermer og via PC/VPN.

Ferdigstilt i mai 2016.

Bandak NCT, Notodden

Industrikabiner (befuktingsanlegg, hengebaner)

Det som betyr noe er

AT DERE ER FORNØYDE MED VÅRE LØSNINGER

Espen EilertsenDaglig leder, Durano AS
– Vi ringte rundt til flere leverandører, og fikk fra starten god kjemi med Paintbox Pro. De er faglig dyktig, har god kontroll på reglement og var flink til å analysere seg frem til hvilken løsning vi trengte, basert på behovet vi hadde.
Torgeir HollaNotodden vgs
-Paintbox var kjapp med tilbakemeldinger og avklaringer. De forsto hvilke behov vi hadde, og leverte tilbud hvor kvalitet, pris og levering samsvarte med våre forventinger. Vi sitter igjen med et veldig godt inntrykk av leveransen og sluttproduktet.
Øyvind Beguia HustoftUniversitet i Stavanger
Universitet i Stavanger valgte Paintbox Pro når de skulle oppgradere sine tekniske løsninger, og fikk installert to lukkede kabiner for henhldsvis lakkering og sveising. “Jeg er meget fornøyd med leveransen”, forteller prosjektrådgiver for bygg- og arealforvaltning, Øyvind Beguia Hustoft
Petter GundersenGundersen Bilservice AS
- Det var en upåklagelig leveranse. Jeg har bare positive ting å fortelle. Fra første dialog til siste skrue satt på ferdig montert lakkboks. God dialog, klare forventinger og en leveranse som ble ferdigmontert, helt uten feil, og før avtalt tid. I vår bransje er det sjeldent, og jeg er svært fornøyd.

Vet du allerede hva du trenger?

Send oss en melding på e-post. chat eller skjema -  eller ring oss for en prat om løsninger.