Skip to content

Offentlig sektor

Paintbox Pro tilbyr løsninger og kompetanse innenfor ulike offentlige sektorer, inkludert Forsvaret, kommuner, fylkeskommuner, skoler og universiteter.

Innenfor den brede offentlige sektoren opererer en variert gruppe av organisasjoner og virksomheter med et felles mål: å levere essensielle tjenester til samfunnet. Som eksempler på våre kunder kan vi nevne Forsvaret, kommuner, fylkeskommuner, skoler og universiteter.

Denne mangfoldige gruppen av offentlige aktører står overfor en rekke utfordringer relatert til både rengjøring, dekontaminering, vedlikehold og overflatebehandling.

Paintbox Pro leverer der den interne kompetansen trenger å løftes til neste nivå.

Utfordringer med overflatebehandling

Vi leverer kompetanse og løsninger som støtter innkjøpsprosessen i det offentlige. 

Overflatebehandling for sikring av høy kvalitet og lang levetid på utstyr, anlegg og løsninger er avgjørende, og effektiv håndtering av disse utfordringene krever tilgang til skreddersydde løsninger.

Dette krever spesialkompetanse som ikke vanligvis er tilgjengelig internt i offentlige virksomheter, og der starter vår reise sammen.

Vårt varierte utvalg inkluderer spesialiserte anlegg og utstyr som er designet for å utføre overflatebehandling av blant annet bygningsmasse, kjøretøy, rullende materiell, fly, helikoptere og marinefartøy.

Vi er fullt bevisst på betydningen av tilpassede løsninger som imøtekommer de konkrete kravene innen den offentlige sektoren. Vår forpliktelse ligger i å opprettholde høye standarder for kvalitet, vedlikehold og serviceoppfølging, samtidig som vi maksimerer resultatene for våre kunder.

Overflatebehandling for offentlig sektor

Hva trenger du?

Eksempler på utstyr og løsninger for rengjøring og overflatebehandling i offentlig sektor

Vårt tilbud spenner fra enkle tåkeleggere for desinfeksjon, via malingsutstyr, til omfattende tekniske installasjoner for blåserensing og lakkering av komponenter og store fartøy innen forsvar og samferdsel.  Vi hjelper det offentlige med å velge de rette produktene og teknikkene, og leverer tilhørende utstyr som hjelper ditt foretak  å imøtekomme bransjens utfordringer.

Besøk produktoversikten
Overflatebehandling for offentlig sektor 2

La oss hjelpe deg med din overflateutfordring

For å sikre høy kvalitet, lang holdbarhet og god kostnadseffektivitet, er det viktig å velge de rette produktene og teknikkene. Vi leverer produkter med tilhørende utstyr som kan hjelpe overflatebehandlere å imøtekomme bransjens utfordringer.

Send oss en melding på e-post. chat eller skjema -  eller ring oss for en prat om løsninger.

Hvordan jobber vi?

Paintbox Pro tilbyr et omfattende spekter av produkter og tjenester, fra individuelle komponenter og reservedeler til omfattende integrerte prosjekter, med fokus på sektorer som bilskadeindustri, transport, industri, næringsmiddelbransjen, havbruk, landbruk, Forsvaret og andre offentlige sektorer. Uavhengig av prosjektets omfang og tidslinje, kan du forvente en grundig tilpasset og profesjonell prosess fra første kontakt.

 

Vår fremste prioritet er å forstå og møte dine spesifikke behov.

 

Vi streber etter å levere produkter og løsninger som effektivt takler dine unike utfordringer. Ved å gi oss tilgang på detaljert informasjon på forhånd, for eksempel om infrastruktur, strøm, gass, begrensninger og krav, muliggjør du en smidigere prosess. Dette resulterer i en skreddersydd tilnærming som minimerer behovet for justeringer og endringer underveis i prosjektet.

1
Du kontakter oss
Du tar kontakt med oss. Enten med utgangspunkt i en produktkategori, konkret produkt eller  informasjon om jobben du ønsker å løse.
2
Vi snakker sammen
Vi får frem detaljene, bruksområde, målsetninger og snakker sammen om hvilke løsninger og produkter som best treffer deres behov.
3
Vi utformer et tilbud

For å sikre at vi beveger oss samme vei må vi gjennomgå avklaringer og korrigering. Når vi er enige om en god løsning og tidslinje for leveranse, setter vi opp et tilbud basert på det.

4
Vi er enige

Signaturen er på plass. Nå går vi i gang med å få på plass det som vi er enige om til avtalt tid. 

Det som betyr noe er

AT DERE ER FORNØYDE MED VÅRE LØSNINGER

Espen EilertsenDaglig leder, Durano AS
– Vi ringte rundt til flere leverandører, og fikk fra starten god kjemi med Paintbox Pro. De er faglig dyktig, har god kontroll på reglement og var flink til å analysere seg frem til hvilken løsning vi trengte, basert på behovet vi hadde.
Torgeir HollaNotodden vgs
-Paintbox var kjapp med tilbakemeldinger og avklaringer. De forsto hvilke behov vi hadde, og leverte tilbud hvor kvalitet, pris og levering samsvarte med våre forventinger. Vi sitter igjen med et veldig godt inntrykk av leveransen og sluttproduktet.
Øyvind Beguia HustoftUniversitet i Stavanger
Universitet i Stavanger valgte Paintbox Pro når de skulle oppgradere sine tekniske løsninger, og fikk installert to lukkede kabiner for henhldsvis lakkering og sveising. “Jeg er meget fornøyd med leveransen”, forteller prosjektrådgiver for bygg- og arealforvaltning, Øyvind Beguia Hustoft
Petter GundersenGundersen Bilservice AS
- Det var en upåklagelig leveranse. Jeg har bare positive ting å fortelle. Fra første dialog til siste skrue satt på ferdig montert lakkboks. God dialog, klare forventinger og en leveranse som ble ferdigmontert, helt uten feil, og før avtalt tid. I vår bransje er det sjeldent, og jeg er svært fornøyd.

Vet du allerede hva du trenger?

Send oss en melding på e-post. chat eller skjema -  eller ring oss for en prat om løsninger.