Skip to content

Akvakultur

Vi har løsningene for å hjelpe deg med kjente utfordringer knyttet til hygiene, rengjøring og matsikkerhet. Vi tilbyr nøye utvalgte rengjøringsteknologier som er spesielt utviklet for å takle de ulike utfordringene dere står overfor. 

Fiskeoppdrettsbedrifter har et økende fokus på bærekraft og miljøhensyn, som inkluderer en streng kontroll av rengjøring og hygiene i oppdrettsanleggene.

For å sikre optimal helse og vekst for fisken er det viktig å opprettholde god hygiene, opprettholde god hygienepraksis og redusere risikoen for sykdomsutbrudd kreves det grundig og jevnlig rengjøring og desinfeksjon av anlegg, arbeidsområder og utstyr, inkludert tanker, pumper og rør, merder og båter.

 

Hygieneutfordringer for akvakultur

En av de største utfordringene er å opprettholde en optimal og bærekraftig produksjon samtidig som man unngår sykdom og tar hensyn til miljøet. 

Det er kritisk å holde utstyr og anlegg rene for å unngå infeksjoner og sykdom hos fisken. Et fiskeoppdrettsanlegg har et høyt antall fisk som lever i et lukket miljø. Dette kan føre til rask spredning av sykdommer hvis ikke hygiene og rengjøring blir prioritert.

Bedriftene må samtidig ivareta og overholde strenge regler og standarder for hygiene, rengjøring og matsikkerhet, og må sikre at produksjonen er bærekraftig og miljøvennlig.

Overflatebehandling for havbruk - Paintbox Pro

God hygiene innen akvakultur krever strenge rutiner for desinfisering og rengjøring, samt rett utstyr for jobben.

For å sikre god hygiene og gode forhold kreves det grundig og jevnlig rengjøring og desinfeksjon av slakterier, produksjonsarealer, arbeidsområder og utstyr, inkludert tanker, pumper og rør, merder og båter. Det er derfor viktig å sikre 

  • Investering i utstyr av høy kvalitet: Produkter og utstyr som er egnet for oppgaven. Dette inkluderer for eksempel vaskesystemer for kanaler og rør, samt spesialisert rengjørings- og desinfeksjonsutstyr. Ved å velge riktig utstyr kan man effektivt fjerne smuss, bakterier og sykdomsfremkallende organismer, og dermed bidra til å opprettholde en sunn miljø for fisken.
  • Valg av miljøvennlige og effektive desinfeksjonsmidler: Det er viktig å velge desinfeksjonsmidler som er effektive mot sykdomsfremkallende organismer, men samtidig er miljøvennlige og ikke skader fisken eller miljøet. Det finnes flere alternativer på markedet, og det er viktig å velge midler som er godkjent for bruk i fiskeoppdrettsbransjen. Paintbox Pro samarbeider bl.a. med VESO for å utvikle metoder og foreta utstyrsvalg som er mest mulig effektive for de oppgaver som skal løses.
 
Paintbox Pro kan støtte dine renholdsprosesser av komplette produksjonsanlegg, transportsystemer og slakterier, der kontroll på hygieneutfordringer er avgjørende for driften.

En kjent utfordring er blant annet ansamling av fett og andre avfallspartikler i transportrør. Dette kan føre til blokkeringer og redusert flyt av fisk og annet som skal transporteres gjennom rørene. Men det viktigste er likevel den sykdomsfaren fettoppbyggingen representerer.

Sist, men ikke minst, tilbyr vi komplette systemer og tjenester for å ivareta systematisk vedlikehold og overflatebehandling av tekniske installasjoner som utsettes for krevende klimatiske forhold.

Hva trenger du?

Her finner du eksempler på produkter og utstyr vi leverer til overflatebehandling for akvakultur.

Paintbox Pro har løsningene for å hjelpe deg med kjente utfordringer knyttet til hygiene, rengjøring og mattrygghet. Vi tilbyr nøye utvalgte rengjøringsteknologier som er spesielt utviklet for å takle ulike utfordringene dere står overfor. La oss hjelpe deg med å sikre høy kvalitet, lang holdbarhet og god kostnadseffektivitet, ved å velge de rette produktene og teknikkene. 

Besøk produktoversikten
Paintbox Pro Produkt Mercury Prep 72 Plenum
TOUCH
Produktgruppe Forarbeidssone / Spot Repair
ProduktgruppeForarbeidssone / Spot Repair
Paintbox Pro Produkt Rosauto 250-BX
TOUCH
Produktgruppe Lakkblanderom
ProduktgruppeLakkblanderom
Paintbox Pro Product Profinish Silver 720
TOUCH
Produktgruppe Lakkboks Bil/Varebil
ProduktgruppeLakkboks Bil/Varebil
Paintbox Pro Product Profinish DRY Tørrfilterboks
TOUCH
Produktgruppe Lakkboks Industri
ProduktgruppeLakkboks Industri
Paintbox Pro Product QTech5 Gravity HVLP Turbin Lakksprøyte
TOUCH
Produktgruppe Lakksprøyter
ProduktgruppeLakksprøyter
Paintbox Pro Produkt Jollift 1200 for nedfelling
TOUCH
Produktgruppe Løfteutstyr
ProduktgruppeLøfteutstyr
Paintbox Pro Product QT290 Airless Elektrisk Malingssprøyte
TOUCH
Produktgruppe Malingssprøyter
ProduktgruppeMalingssprøyter
Paintbox Pro Product Nova 2000 blåsehjelm med luftmating
TOUCH
Produktgruppe Verneutstyr
ProduktgruppeVerneutstyr
Paintbox Pro Produkt DIP 120 Pelletizer for tørris
TOUCH
Produktgruppe Tørrisproduksjon
ProduktgruppeTørrisproduksjon
Paintbox Pro Produkt Greentech Dryers E9
TOUCH
Produktgruppe Tørkesystemer
ProduktgruppeTørkesystemer
Paintbox Pro Produkt Intelblast IBL 3000
TOUCH
Produktgruppe Tørrisblåsing
ProduktgruppeTørrisblåsing

Hva trenger du?

Her finner du eksempler på produkter og utstyr vi leverer til overflatebehandling for akvakultur.

Paintbox Pro har løsningene for å hjelpe deg med kjente utfordringer knyttet til hygiene, rengjøring og mattrygghet. Vi tilbyr nøye utvalgte rengjøringsteknologier som er spesielt utviklet for å takle ulike utfordringene dere står overfor. La oss hjelpe deg med å sikre høy kvalitet, lang holdbarhet og god kostnadseffektivitet, ved å velge de rette produktene og teknikkene. 

 

Besøk produktoversikten

 

 

Overflatebehandling for akvakultur | Paintbox Pro

La oss hjelpe deg med din overflateutfordring

For å sikre høy kvalitet, lang holdbarhet og god kostnadseffektivitet, er det viktig å velge de rette produktene og teknikkene. Vi leverer produkter med tilhørende utstyr som kan hjelpe overflatebehandlere å imøtekomme bransjens utfordringer.

Send oss en melding på e-post. chat eller skjema -  eller ring oss for en prat om løsninger.

Hvordan jobber vi?

Paintbox Pro tilbyr et omfattende spekter av produkter og tjenester, fra individuelle komponenter og reservedeler til omfattende integrerte prosjekter, med fokus på sektorer som bilskadeindustri, transport, industri, næringsmiddelbransjen, havbruk, landbruk, Forsvaret og andre offentlige sektorer. Uavhengig av prosjektets omfang og tidslinje, kan du forvente en grundig tilpasset og profesjonell prosess fra første kontakt.

 

Vår fremste prioritet er å forstå og møte dine spesifikke behov.

 

Vi streber etter å levere produkter og løsninger som effektivt takler dine unike utfordringer. Ved å gi oss tilgang på detaljert informasjon på forhånd, for eksempel om infrastruktur, strøm, gass, begrensninger og krav, muliggjør du en smidigere prosess. Dette resulterer i en skreddersydd tilnærming som minimerer behovet for justeringer og endringer underveis i prosjektet.

1
Du kontakter oss
Du tar kontakt med oss. Enten med utgangspunkt i en produktkategori, konkret produkt eller  informasjon om oppgaven du ønsker å utføre.
2
Vi snakker sammen
Vi får frem detaljene, bruksområde og målsetninger, og snakker sammen om hvilke løsninger og produkter som best treffer behovet.
3
Vi utformer et tilbud
For å sikre at vi beveger oss samme vei må vi gjennomgå avklaringer og korrigering. Når vi er enige om en god løsning og tidslinje for leveranse, setter vi opp et tilbud basert på det.
4
Vi er enige

Signaturen er på plass. Nå går vi i gang med å få utført og levert det vi ble enige om, til avtalt tid og avtalt pris.

Det som betyr noe er

AT DERE ER FORNØYDE MED VÅRE LØSNINGER

Espen EilertsenDaglig leder, Durano AS
– Vi ringte rundt til flere leverandører, og fikk fra starten god kjemi med Paintbox Pro. De er faglig dyktig, har god kontroll på reglement og var flink til å analysere seg frem til hvilken løsning vi trengte, basert på behovet vi hadde.
Torgeir HollaNotodden vgs
-Paintbox var kjapp med tilbakemeldinger og avklaringer. De forsto hvilke behov vi hadde, og leverte tilbud hvor kvalitet, pris og levering samsvarte med våre forventinger. Vi sitter igjen med et veldig godt inntrykk av leveransen og sluttproduktet.
Øyvind Beguia HustoftUniversitet i Stavanger
Universitet i Stavanger valgte Paintbox Pro når de skulle oppgradere sine tekniske løsninger, og fikk installert to lukkede kabiner for henhldsvis lakkering og sveising. “Jeg er meget fornøyd med leveransen”, forteller prosjektrådgiver for bygg- og arealforvaltning, Øyvind Beguia Hustoft
Petter GundersenGundersen Bilservice AS
- Det var en upåklagelig leveranse. Jeg har bare positive ting å fortelle. Fra første dialog til siste skrue satt på ferdig montert lakkboks. God dialog, klare forventinger og en leveranse som ble ferdigmontert, helt uten feil, og før avtalt tid. I vår bransje er det sjeldent, og jeg er svært fornøyd.

Vet du allerede hva du trenger?

Send oss en melding på e-post. chat eller skjema -  eller ring oss for en prat om løsninger.