Skip to content

Hvem er Paintbox Pro?

Vi er en breddeleverandør av blant annet anlegg, løsninger og verktøy for lakkering, maling, rengjøring, beskyttelse og desinfeksjon for alle typer overflater.

Fra 2008 til nå

Paintbox Pro ble etablert i 2008 som en dedikert importør av lakkeringskabiner for karosseriverksteder. Gjennom årene har vi utvidet både vår produktportefølje og teknologiske kompetanse, og er nå en allsidig leverandør innen industrielle overflatebehandlingssystemer.

Vår dyptgående erfaring og ekspertise strekker seg over ulike bransjer, inkludert bilskade, jernbaneselskaper, flyselskaper, tungindustri, mekanisk industri, matvareindustri, entreprenører, komponentproduksjon, støperier, skipsverft og servicebedrifter innen renhold og bygningsdrift.

Uansett hvilke utfordringer og oppgaver du møter i din daglige drift, er vårt hovedmål å bidra til økt effektivitet og betydelige kostnadsbesparelser. Vårt dedikerte team av fagfolk, samt vårt omfattende nettverk av partnere og produsenter, står klare til å skape skreddersydde løsninger som tar hensyn til dine spesifikke behov.

Med stolthet stiller vi opp som din pålitelige partner og bidrar til din suksess. Velkommen til Paintbox Pro – din vei til avanserte overflatebehandlingssystemer og fremragende resultater.

pawel-czerwinski-6lQDFGOB1iw-unsplash-1
Rett løsning til dine behov

Stort produktspekter gir valgfrihet

Paintbox Pro er løsningsekspert på moderne malekabiner, blanderom, forarbeidssoner og tilhørende anleggstyper som f.eks. SmartRepair, slipegulv, avsugsvegger, prosessventilasjon, sprøytekabiner for polyurethan, etc.
For overflatebehandling i bilindustrien og andre næringer leverer vi kombikabiner (sprøyt/tørk), vaskekabiner, tørkebokser, blåserom (også for glassblåsing, sodablåsing, etc), malingslagring, malingsutstyr, løfteutstyr, forbruksmateriell og deler. Vi tilbyr lakkeringskabiner og anlegg med både direkte- og indirekte fyringsalternativer (vannbåren varme, olje, elektrisitet, LPG) samt kombinasjoner av varmesystemer. Spekteret spenner fra standardmodeller til spesialbygde anlegg og prosesslinjer i henhold til kravspesifikasjon for det enkelte prosjektet.
For rengjøringsapplikasjoner tilbyr vi tørrisblåsesystemer, våt- eller tørrdampløsninger, sandblåseanlegg med slipende eller ikke-slipende blåserensing med sand, glass. keramikk, plastgranulat, nøtteskall, etc. Etter vår erfaring er en kombinasjon av teknologier ofte den beste måten å oppnå optimale resultater på.

Bred erfaring med mange anleggstyper Paintbox Pro Support består av håndplukkede teknikere, med lang fartstid på montering og service av de fleste typer lakkeringskabiner og andre typer prosessanlegg som er levert på verdensmarkedet.
Kanskje du har en lakkeringskabin som trenger ombygging eller oppgradering til dagens krav? Vi kan hjelpe med bl.a. konvertering fra olje til gassfyring, vannbåren varme, med mer. Vi utreder gjerne mulighetene sammen med deg.
 
Kostnadseffektive løsninger

Prinsippet bak vår driftsmodell er at vi har en bred kontaktflate med faste partnere, der hver enkelt har spisskompetanse.

Vi har derfor en liten stab med lave faste kostnader, og det kommer deg til gode i form av konkurransedyktige priser. Uansett løsning, er det kostnadseffektivitet tilpasset ditt behov som er i fokus.

 
Totalprosjektering gir oversiktlige ansvarsforhold Bedrifter møter stadig nye utfordringer og muligheter. Eksisterende bygning kan være dårlig egnet eller arealet for lite. Nybygg er ofte feilprosjektert for moderne overflatebehandlingsanlegg fordi ekspertisen som ligger hos leverandørbransjen trekkes inn for sent. For deg som liker å holde hverdagen så enkel som mulig, kan Paintbox Pro as tilby samordning av solid kompetanse i et totalprosjekt, og bistand fra idéfase til drift. Det gir deg oversiktlige ansvarsforhold og færre å forholde seg til i forbindelse med ditt prosjekt.  
"Vi går gjennom din spesifikke situasjon, for å kunne foreslå og levere den mest hensiktsmessige løsningen for å øke produktiviteten og lønnsomheten for nettopp din virksomhet."
Lars Hommelhaug
Lars HommelhaugDaglig leder, Paintbox Pro
Fasade Paintbox Pro
Kontakt oss

La oss ta en prat om en løsning til din virksomhet

Utforsk produktene våre

Vi leverer anlegg, løsninger og verktøy for lakkering, maling, rengjøring, beskyttelse, etc. for alle typer overflater. Vi løser dine utfordringer og utstyrsbehov effektivt, og gir deg mer igjen på bunnlinjen.