Skip to content
Tema Næringsmiddel

Tørrisrengjøring og desinfeksjon for næringsmiddel

Vi leverer produkter og utstyr som hjelper deg å overholde strenge hygienestandarder.

Virksomheter som produserer sluttprodukter har som mål å levere høykvalitetsprodukter til forbrukerne, samtidig som de ivaretar hensyn til sikkerhet, hygiene og bærekraft. De vil ha behov for å utføre overflatebehandling på sine utstyr og anlegg for å sikre hygieniske og sikre produksjonsforhold.

Dette kan omfatte rengjøring og desinfisering av utstyr, samt beskyttelse av overflater mot rust og korrosjon.

Kjente utfordringer

Næringsmiddelindustrien er avhengig av å sikre en effektiv produksjon samtidig som man utfører nødvendig vedlikehold på produksjonsanlegg.

For å takle denne utfordringen, velger mange bedrifter å midlertidig stenge produksjonen i en dag eller to, enten ukentlig, i ferier eller i helger, for grundig rengjøring og vedlikehold. Mens dette kan være en nødvendig praksis, kan det også være tidkrevende og ressursintensivt. Som et resultat søker mange bedrifter å forbedre sin vedlikeholdskompetanse, slik at de kan håndtere oppgavene på en mer effektiv måte.

Opprettholdelse av strenge hygienestandarder spiller en avgjørende rolle for å sikre trygg matproduksjon. Dette krever kontinuerlig rengjøring og desinfeksjon av utstyr og anlegg.

I tillegg er det essensielt at produktene de leverer møter høye kvalitetsstandarder for å opprettholde en opplevelse av trygghet og appell blant forbrukerne.

Intelblast tørrisblåsing

Næringsmiddelindustrien har spesielt strenge krav og utfordringer knyttet til renhold og hygiene.

Tørrisrengjøring og tåkelegging med passende preparater har blitt avgjørende verktøy for næringsmiddelprodusenter som søker å håndtere utfordringene knyttet til renhold og hygiene i produksjonsmiljøet. Disse innovative metodene tilbyr effektive og miljøvennlige løsninger som bidrar til å opprettholde høye standarder for matsikkerhet og produktkvalitet.

Tørrisrengjøring, som involverer bruk av fast karbondioksid i form av tørrispartikler, gir en skånsom og ikke-kjemisk rengjøringsmetode. Dette reduserer behovet for kjemikalier og vann, samtidig som det effektivt fjerner smuss, fett og andre forurensninger fra overflater. Tørrisen sublimerer (går fra fast til gassform) etter rengjøringen, og etterlater ingen rester. Dette er spesielt viktig i næringsmiddelindustrien, der rene overflater er avgjørende for å hindre krysskontaminering.

Tåkelegging med egnede desinfeksjonsmidler gir en grundig desinfeksjon av hele produksjonsområdet. Den fine tåken når områder som ellers kan være vanskelige å nå, og eliminerer skadelige mikroorganismer som kan true matsikkerheten. Denne metoden gir en rask og effektiv desinfeksjon uten bruk av kjemikalier som kan etterlate rester eller påvirke produktkvaliteten.

Sammen gir tørrisrengjøring og tåkelegging en helhetlig tilnærming til renhold og hygiene i næringsmiddelproduksjon. De reduserer nedetid ved å tillate rengjøring uten langvarig tørketid, samtidig som de møter strenge bransjekrav. Implementering av disse teknikkene hjelper produsenter med å sikre renheten av produksjonsmiljøet, minimere risikoen for kontaminering og opprettholde høy kvalitet på sine produkter. I en tid der matsikkerhet er av største betydning, gir tørrisrengjøring og tåkelegging betydelige fordeler for næringsmiddelindustrien.

Hva trenger du?

Her finner du eksempler på spesialprodukter og utstyr vi leverer til renhold innen næringsmiddelproduksjon

For å sikre høy kvalitet, lang holdbarhet og god kostnadseffektivitet, er det viktig å velge de rette produktene og teknikkene.

Vi leverer produkter med tilhørende utstyr som kan hjelpe å imøtekomme bransjens utfordringer.

Besøk produktoversikten
Paintbox Pro Produkt IGEBA TF 95 HD Termisk fogger
TOUCH
Produktgruppe Desinfeksjon
ProduktgruppeDesinfeksjon
Paintbox Pro Produkt Masterflo SMARTRE-FLEX-1
TOUCH
Produktgruppe Lakkboks Teleskopisk
ProduktgruppeLakkboks Teleskopisk
Paintbox Pro Product QT290 Airless Elektrisk Malingssprøyte
TOUCH
Produktgruppe Malingssprøyter
ProduktgruppeMalingssprøyter
Paintbox Pro Produkt DIP 120 Pelletizer for tørris
TOUCH
Produktgruppe Tørrisproduksjon
ProduktgruppeTørrisproduksjon
Paintbox Pro Produkt Intelblast IBL 3000
TOUCH
Produktgruppe Tørrisblåsing
ProduktgruppeTørrisblåsing
Overflatebehandling for Næringsmiddel-2

La oss hjelpe deg med din overflateutfordring

For å sikre høy kvalitet, lang holdbarhet og god kostnadseffektivitet, er det viktig å velge de rette produktene og teknikkene. Vi leverer produkter med tilhørende utstyr som kan hjelpe overflatebehandlere å imøtekomme bransjens utfordringer.

Send oss en melding på e-post, chat eller skjema -  eller ring oss for en prat om løsninger.

Hvordan jobber vi?

Paintbox Pro tilbyr et omfattende spekter av produkter og tjenester, fra individuelle komponenter og reservedeler til omfattende integrerte prosjekter, med fokus på sektorer som bilskadeindustri, transport, industri, næringsmiddelbransjen, havbruk, landbruk, Forsvaret og andre offentlige sektorer. Uavhengig av prosjektets omfang og tidslinje, kan du forvente en grundig tilpasset og profesjonell prosess fra første kontakt.

 

Vår fremste prioritet er å forstå og møte dine spesifikke behov.

 

Vi streber etter å levere produkter og løsninger som effektivt takler dine unike utfordringer. Ved å gi oss tilgang på detaljert informasjon på forhånd, for eksempel om infrastruktur, strøm, gass, begrensninger og krav, muliggjør du en smidigere prosess. Dette resulterer i en skreddersydd tilnærming som minimerer behovet for justeringer og endringer underveis i prosjektet.

1
Du kontakter oss
Du tar kontakt med oss. Enten med utgangspunkt i en produktkategori, konkret produkt eller  informasjon om jobben du ønsker å løse.
2
Vi snakker sammen
Vi får frem detaljene, bruksområde, målsetninger og snakker sammen om hvilke løsninger og produkter som best treffer deres behov.
3
Vi utformer et tilbud
For å sikre at vi beveger oss samme vei må vi gjennomgå avklaringer og korrigering. Når vi er enige om en god løsning og tidslinje for leveranse, setter vi opp et tilbud basert på det.
4
Vi er enige

Signaturen er på plass. Nå går vi i gang med å få utført og levert det vi ble enige om, til avtalt tid og avtalt pris.

Det som betyr noe er

AT DERE ER FORNØYDE MED VÅRE LØSNINGER

Espen EilertsenDaglig leder, Durano AS
– Vi ringte rundt til flere leverandører, og fikk fra starten god kjemi med Paintbox Pro. De er faglig dyktig, har god kontroll på reglement og var flink til å analysere seg frem til hvilken løsning vi trengte, basert på behovet vi hadde.
Torgeir HollaNotodden vgs
-Paintbox var kjapp med tilbakemeldinger og avklaringer. De forsto hvilke behov vi hadde, og leverte tilbud hvor kvalitet, pris og levering samsvarte med våre forventinger. Vi sitter igjen med et veldig godt inntrykk av leveransen og sluttproduktet.
Øyvind Beguia HustoftUniversitet i Stavanger
Universitet i Stavanger valgte Paintbox Pro når de skulle oppgradere sine tekniske løsninger, og fikk installert to lukkede kabiner for henhldsvis lakkering og sveising. “Jeg er meget fornøyd med leveransen”, forteller prosjektrådgiver for bygg- og arealforvaltning, Øyvind Beguia Hustoft
Petter GundersenGundersen Bilservice AS
- Det var en upåklagelig leveranse. Jeg har bare positive ting å fortelle. Fra første dialog til siste skrue satt på ferdig montert lakkboks. God dialog, klare forventinger og en leveranse som ble ferdigmontert, helt uten feil, og før avtalt tid. I vår bransje er det sjeldent, og jeg er svært fornøyd.

Vet du allerede hva du trenger?

Send oss en melding på e-post. chat eller skjema -  eller ring oss for en prat om løsninger.