Skip to content

Overflateanlegg for bilskade- og transportbransje

Vi hjelper deg til å oppnå høy kvalitet på overflatebehandlingen,
uansett hvilken type rullende materiell du jobber med.

Karosseriverksteder, smart-repair og transportbransjen sikrer at kjøretøyer fungerer optimalt og ser bra ut. Dette kan være alt fra utvikling av chassis til reparasjon og vedlikehold av kjøretøy. Kollisjonsskader, riper, bulker, lakkfeil og etseskader er aktuelle stikkord. 

Som overflatebehandler har du fokus på å opprettholde kvalitet og skape et varig resultat.

Paintbox Pro har levert anlegg og utstyr for lakkering og sandblåsing gjennom mange år, og sammen med våre produsenter er vi premissleverandør for moderne overflatebehandlingsanlegg  nøye tillpasset dine bransjestandarder og krav.

Utfordringer med overflatebehandling

Både karosseribransjen og transportbransjen står overfor ulike utfordringer når det gjelder overflatebehandling.

I fremtiden blir det mer fokus på gjenbruk av deler, og bærekraftskravene blir spisset ytterligere. Elektrifisering av kjøretøy er også en faktor som vil påvirke måten man jobber på i årene som kommer.

For bilskadeverkstedet er det viktig å sikre at overflatebehandlingen er av høy kvalitet og har lang holdbarhet, samtidig som den er mijøvennlig, kostnads- og tidseffektiv. Dette krever rett kompetanse, lakkanlegg og andre installasjoner av høy kvalitet, og effektiv organisering av arbeidet.

For transportbransjen er overflatene på lastebiler, containere, båter og fly avgjørende for kvalitet, funksjonalitet og sikkerhet. Hvordan et kjøretøy fremstår visuelt signaliserer også at bedriften er opptatt av kvalitet og at økonomien er god.

Dette krever omfattende overflateprosesser og valg av riktig teknikk og produkter som passer for materiellet og dets bruk. 

IMG_20220826_134448505-edit

Overflatebehandling kan være en kompleks og tidkrevende prosess, men det finnes løsninger for å gjøre den mer effektiv og lønnsom

Det er viktig å velge de beste løsningene for å oppnå høy kvalitet på overflatebehandlingen, samtidig som man tar hensyn til miljøet og sikkerheten for de ansatte. Karosseri- og transportbransjen står overfor lignende utfordringer når det gjelder overflatebehandling, og det er viktig å finne løsninger som oppfyller kravene og målene for kvalitet, holdbarhet, kostnadseffektivitet og tidsfrister.

Bruk av rett teknologi og utstyr er avgjørende, og logistikken i verkstedet er med på å strømlinjeforme og effektivisere arbeidet.

Hvilke produkter og utstyr du trenger, avhenger av størrelse på enheter, kompleksitet i overflater og behandlingsønsker. Det er viktig å ta hensyn til disse forskjellige faktorene for å velge de beste løsningene, og det finner vi ut av sammen.

Hva trenger du?

 

Her finner du eksempler på produkter og utstyr vi leverer til overflatebehandling i bilskade- og transportbransjen

Vi hjelper deg til å oppnå høy kvalitet på overflatebehandlingen, uansett hvilken type rullende materiell du jobber med.
Finner du ikke det du ser etter? Vi har mer på lager, og anbefaler gjerne en løsning til din utfordring. Kontakt oss her.

Besøk produktoversikten
Paintbox Pro Produkt IGEBA TF 95 HD Termisk fogger
TOUCH
Produktgruppe Desinfeksjon
ProduktgruppeDesinfeksjon
Paintbox Pro Produkt Mercury Prep 72 Plenum
TOUCH
Produktgruppe Forarbeidssone / Spot Repair
ProduktgruppeForarbeidssone / Spot Repair
Paintbox Pro Produkt Teinnova TEGRAS EON SET
TOUCH
Produktgruppe HVAC Rengjøring
ProduktgruppeHVAC Rengjøring
Paintbox Pro Produkt Rosauto 250-BX
TOUCH
Produktgruppe Lakkblanderom
ProduktgruppeLakkblanderom
Paintbox Pro Product Profinish Silver 720
TOUCH
Produktgruppe Lakkboks Bil/Varebil
ProduktgruppeLakkboks Bil/Varebil
LAMEF_kabin_venstre
TOUCH
Produktgruppe Blåsekabiner
ProduktgruppeBlåsekabiner
Paintbox Pro Product Profinish DRY Tørrfilterboks
TOUCH
Produktgruppe Lakkboks Industri
ProduktgruppeLakkboks Industri
Paintbox Pro Product QTech5 Gravity HVLP Turbin Lakksprøyte
TOUCH
Produktgruppe Lakksprøyter
ProduktgruppeLakksprøyter
Paintbox Pro Produkt Jollift 1200 for nedfelling
TOUCH
Produktgruppe Løfteutstyr
ProduktgruppeLøfteutstyr
Paintbox Pro Product QT290 Airless Elektrisk Malingssprøyte
TOUCH
Produktgruppe Malingssprøyter
ProduktgruppeMalingssprøyter
Paintbox Pro Product Nova 2000 blåsehjelm med luftmating
TOUCH
Produktgruppe Verneutstyr
ProduktgruppeVerneutstyr
Paintbox Pro Produkt SFEG 100L Blåseklokke med Micro Valve
TOUCH
Produktgruppe Sandblåseutstyr
ProduktgruppeSandblåseutstyr
Paintbox Pro Produkt DIP 120 Pelletizer for tørris
TOUCH
Produktgruppe Tørrisproduksjon
ProduktgruppeTørrisproduksjon
Paintbox Pro Produkt Greentech Dryers E9
TOUCH
Produktgruppe Tørkesystemer
ProduktgruppeTørkesystemer
Paintbox Pro Produkt Intelblast IBL 3000
TOUCH
Produktgruppe Tørrisblåsing
ProduktgruppeTørrisblåsing
Overflatebehandling for karosseri og transport

La oss hjelpe deg med din overflateutfordring

For å sikre høy kvalitet, lang holdbarhet og god kostnadseffektivitet, er det viktig å velge de rette produktene og teknikkene. Vi leverer produkter med tilhørende utstyr som kan hjelpe overflatebehandlere å imøtekomme bransjens utfordringer.

Send oss en melding på e-post. chat eller skjema -  eller ring oss for en prat om løsninger.

Hvordan jobber vi?

Paintbox Pro tilbyr et omfattende spekter av produkter og tjenester, fra individuelle komponenter og reservedeler til omfattende integrerte prosjekter, med fokus på sektorer som bilskadeindustri, transport, industri, næringsmiddelbransjen, havbruk, landbruk, Forsvaret og andre offentlige sektorer. Uavhengig av prosjektets omfang og tidslinje, kan du forvente en grundig tilpasset og profesjonell prosess fra første kontakt.

 

Vår fremste prioritet er å forstå og møte dine spesifikke behov.

 

Vi streber etter å levere produkter og løsninger som effektivt takler dine unike utfordringer. Ved å gi oss tilgang på detaljert informasjon på forhånd, for eksempel om infrastruktur, strøm, gass, begrensninger og krav, muliggjør du en smidigere prosess. Dette resulterer i en skreddersydd tilnærming som minimerer behovet for justeringer og endringer underveis i prosjektet.

1
Du kontakter oss
Du tar kontakt med oss. Enten med utgangspunkt i en produktkategori, konkret produkt eller  informasjon om jobben du ønsker å løse.
2
Vi snakker sammen
Vi får frem detaljene, bruksområde, målsetninger og snakker sammen om hvilke løsninger og produkter som best treffer deres behov.
3
Vi utformer et tilbud

For å sikre at vi beveger oss samme vei må vi gjennomgå avklaringer og korrigering. Når vi er enige om en god løsning og tidslinje for leveranse, setter vi opp et tilbud basert på det.

4
Vi er enige

Signaturen er på plass. Nå går vi i gang med å få på plass det som vi er enige om til avtalt tid. 

Det som betyr noe er

AT DERE ER FORNØYDE MED VÅRE LØSNINGER

Espen EilertsenDaglig leder, Durano AS
– Vi ringte rundt til flere leverandører, og fikk fra starten god kjemi med Paintbox Pro. De er faglig dyktig, har god kontroll på reglement og var flink til å analysere seg frem til hvilken løsning vi trengte, basert på behovet vi hadde.
Torgeir HollaNotodden vgs
-Paintbox var kjapp med tilbakemeldinger og avklaringer. De forsto hvilke behov vi hadde, og leverte tilbud hvor kvalitet, pris og levering samsvarte med våre forventinger. Vi sitter igjen med et veldig godt inntrykk av leveransen og sluttproduktet.
Øyvind Beguia HustoftUniversitet i Stavanger
Universitet i Stavanger valgte Paintbox Pro når de skulle oppgradere sine tekniske løsninger, og fikk installert to lukkede kabiner for henhldsvis lakkering og sveising. “Jeg er meget fornøyd med leveransen”, forteller prosjektrådgiver for bygg- og arealforvaltning, Øyvind Beguia Hustoft
Petter GundersenGundersen Bilservice AS
- Det var en upåklagelig leveranse. Jeg har bare positive ting å fortelle. Fra første dialog til siste skrue satt på ferdig montert lakkboks. God dialog, klare forventinger og en leveranse som ble ferdigmontert, helt uten feil, og før avtalt tid. I vår bransje er det sjeldent, og jeg er svært fornøyd.

Vet du allerede hva du trenger?

Send oss en melding på e-post. chat eller skjema -  eller ring oss for en prat om løsninger.