Skip to content
Prosjekt_10356-19-VTFK-Notodden-021

Lakkboks hos Notodden videregående skole

Riktig utstyr for at elevene skal mestre overflatebehandling

På Teknologi- og industrifaglinjen har vi en obligatorisk modul, hvor blant annet overflatebehandling er noe elevene skal lære og mestre. Derfor søkte jeg rundt på nett etter leverandører som kunne levere utstyr til trygg læring.

Les hvordan Torgeir Holla, leder for yrkesfagavdelingen på Notodden VGS, beskriver sine erfaring med leveransene.

De som går inn i mekaniske fag, må lære å mestre fagenes metoder, verktøy og redskaper, maskiner og måleinstrumenter. Disse er utviklet for et vidt spekter av oppgaver for å dreie, frese, bore, kappe, skjære, sveise eller lodde. Med slike oppgaver er det viktig å ha moderne og trygt utstyr.

Vi hadde behov for en lakkboks, hvor elevene kunne lakkere ferdige produkter med pulverlakk eller ordinære lakkblandinger, eventuelt jobbe med kompositt som glassfiber og plastmaterialer. Jeg sendte en henvendelse til flere aktører, blant annet til Lars og Paintbox Pro. Lars var kjapp med tilbakemeldinger og avklaringer. Han forsto hvilke behov vi hadde, og leverte tilbud hvor kvalitet, pris og levering samsvarte med våre forventinger.

Vi sitter igjen med et veldig godt inntrykk av leveransen og sluttproduktet.

Det bidrar helt klart til en mer realistisk og spennende undervisning for elevene. Vi har et godt samarbeid med det lokale næringslivet og utplasseringsordninger. Studieretningen innen teknikk og industriell produksjon danner grunnlag for alle mekaniske og elektromekaniske fag. Opplæringen skal gi grunnlag for videre opplæring i skole eller arbeidsliv. Det å kunne tilby utstyr som samsvarer med industrien, gjør at overgangen fra studier til næringslivet blir smidigere.

Paintbox Pro har levert PROFINISH IRON 2400 prosesskabin med inspeksjonsvinduer, til Notodden videregående skole.

 

Ønsker du å ta en prat om en tilpasset løsning? Ta kontakt.

Prosjekt_10356-19-VTFK-Notodden-025
Prosjekt_10356-19-VTFK-Notodden-018-1
Prosjekt_10372-20-UIS-038-1
Prosjekt_10356-19-VTFK-Notodden-019
Prosjekt_10356-19-VTFK-Notodden-021
Det som betyr noe er

AT DERE ER FORNØYDE MED VÅRE LØSNINGER

Espen EilertsenDaglig leder, Durano AS
– Vi ringte rundt til flere leverandører, og fikk fra starten god kjemi med Paintbox Pro. De er faglig dyktig, har god kontroll på reglement og var flink til å analysere seg frem til hvilken løsning vi trengte, basert på behovet vi hadde.
Torgeir HollaNotodden vgs
-Paintbox var kjapp med tilbakemeldinger og avklaringer. De forsto hvilke behov vi hadde, og leverte tilbud hvor kvalitet, pris og levering samsvarte med våre forventinger. Vi sitter igjen med et veldig godt inntrykk av leveransen og sluttproduktet.
Øyvind Beguia HustoftUniversitet i Stavanger
Universitet i Stavanger valgte Paintbox Pro når de skulle oppgradere sine tekniske løsninger, og fikk installert to lukkede kabiner for henhldsvis lakkering og sveising. “Jeg er meget fornøyd med leveransen”, forteller prosjektrådgiver for bygg- og arealforvaltning, Øyvind Beguia Hustoft
Petter GundersenGundersen Bilservice AS
- Det var en upåklagelig leveranse. Jeg har bare positive ting å fortelle. Fra første dialog til siste skrue satt på ferdig montert lakkboks. God dialog, klare forventinger og en leveranse som ble ferdigmontert, helt uten feil, og før avtalt tid. I vår bransje er det sjeldent, og jeg er svært fornøyd.

Vet du allerede hva du trenger?

Send oss en melding på e-post. chat eller skjema -  eller ring oss for en prat om løsninger.