Skip to content
Mardahl Verksted 3

Mardahl Verksted, Orkanger

Lakkboks for lastebil og buss 

Mardahl Verksted har en 20-meters ProFinish lakkboks med semivertikal ventilasjon, direktefyrt på gass og TouchRAC kontrollanlegg med fjernsupport.I tillegg et forarbeidsrom for deler, og et romslig blanderom.

Den er også utstyrt med 3D hydrauliske løfteplattformer for enkel og sikker adkomst i høyden. Ventilasjonsaggregater er plassert på en messanin over blanderom og forarbeidsrom. Ferdigstilt desember 2016.

Mardahl Verksted 1
Commercial Booth
Mardahl Verksted 5
TouchRAC™ Screen
Mardahl Verksted 3
Semi Downdraft
Mardahl Verksted 6
Satisfied client 🙂
Mardahl Verksted 2
Giuliano 3D-lift
Mardahl Verksted 8
Mezzanine detail
Mardahl Verksted 4
Prep Zone for parts
Mardahl Verksted 7
TouchRAC™ Control
Det som betyr noe er

AT DERE ER FORNØYDE MED VÅRE LØSNINGER

Espen EilertsenDaglig leder, Durano AS
– Vi ringte rundt til flere leverandører, og fikk fra starten god kjemi med Paintbox Pro. De er faglig dyktig, har god kontroll på reglement og var flink til å analysere seg frem til hvilken løsning vi trengte, basert på behovet vi hadde.
Torgeir HollaNotodden vgs
-Paintbox var kjapp med tilbakemeldinger og avklaringer. De forsto hvilke behov vi hadde, og leverte tilbud hvor kvalitet, pris og levering samsvarte med våre forventinger. Vi sitter igjen med et veldig godt inntrykk av leveransen og sluttproduktet.
Øyvind Beguia HustoftUniversitet i Stavanger
Universitet i Stavanger valgte Paintbox Pro når de skulle oppgradere sine tekniske løsninger, og fikk installert to lukkede kabiner for henhldsvis lakkering og sveising. “Jeg er meget fornøyd med leveransen”, forteller prosjektrådgiver for bygg- og arealforvaltning, Øyvind Beguia Hustoft
Petter GundersenGundersen Bilservice AS
- Det var en upåklagelig leveranse. Jeg har bare positive ting å fortelle. Fra første dialog til siste skrue satt på ferdig montert lakkboks. God dialog, klare forventinger og en leveranse som ble ferdigmontert, helt uten feil, og før avtalt tid. I vår bransje er det sjeldent, og jeg er svært fornøyd.

Vet du allerede hva du trenger?

Send oss en melding på e-post. chat eller skjema -  eller ring oss for en prat om løsninger.