Skip to content
Prosjekt_10365-20-Gundersen-042

Lakkboks til Gundersen Bilservice AS

Profesjonelt fra første dialog til ferdig leveranse

I tre generasjoner og over tretti år har Gundersen Bilservice spesialisert seg på bilskade, lakkering, reparasjoner og salg av bil. De leverer tjenester i høy kvalitet og med en utmerket kundeservice, og ønsker å kunne garantere at alle kunder blir 100% fornøyd. Samtlige kunder får en god reparasjon til en fornuftig pris. Besøk nettsidene til Gundersen Bilservice.

 

Les hvordan Petter Gundersen, eier hos Gundersen Bilservice AS beskriver samarbeidet:

Jeg har tidligere satt to verksteder hvor jeg har brukt en annen leverandør for lakkboks. Dette var fra en samarbeidspartner jeg i utgangspunktet var godt fornøyd med. Ved oppstart av nytt verksted i 2020 valgte jeg å ta en prat med Lars i Paintbox Pro. Jeg hadde vært i dialog med Lars flere ganger, og valgte denne gangen å kjøpe lakkboksen ProFinish Silver 720 av Paintbox Pro. Den ble levert med avsugsbase oppå eksisterende gulv, og med pneumatisk innkjøringsrampe for maksimal plassutnyttelse. I dag bruker vi den til lakkering av personbil. Standard småskader. Det fungerer optimalt.

Det var en upåklagelig leveranse. Jeg har bare positive ting å fortelle. Fra første dialog til siste skrue satt på ferdig montert lakkboks. God dialog, klare forventinger og en leveranse som ble ferdigmontert, helt uten feil, og før avtalt tid. I vår bransje er det sjeldent, og jeg er svært fornøyd.»

 

ProFinish Silver 720 – Økonomisk og pålitelig lakkboks.

Enkel, funksjonell lakkboks med knallbra løsninger til en svært bra pris, og med lavt strømforbruk.  Alle anlegg kan leveres med en rekke forskjellige fyringsalternativer, kontrollsystemer, interne løftere, og annet utstyr.

Ønsker du å ta en prat om en tilpasset løsning? Ta kontakt.

Prosjekt_10365-20-Gundersen-046
Prosjekt_10365-20-Gundersen-043
Prosjekt_10365-20-Gundersen-047
Prosjekt_10365-20-Gundersen-046
Det som betyr noe er

AT DERE ER FORNØYDE MED VÅRE LØSNINGER

Espen EilertsenDaglig leder, Durano AS
– Vi ringte rundt til flere leverandører, og fikk fra starten god kjemi med Paintbox Pro. De er faglig dyktig, har god kontroll på reglement og var flink til å analysere seg frem til hvilken løsning vi trengte, basert på behovet vi hadde.
Torgeir HollaNotodden vgs
-Paintbox var kjapp med tilbakemeldinger og avklaringer. De forsto hvilke behov vi hadde, og leverte tilbud hvor kvalitet, pris og levering samsvarte med våre forventinger. Vi sitter igjen med et veldig godt inntrykk av leveransen og sluttproduktet.
Øyvind Beguia HustoftUniversitet i Stavanger
Universitet i Stavanger valgte Paintbox Pro når de skulle oppgradere sine tekniske løsninger, og fikk installert to lukkede kabiner for henhldsvis lakkering og sveising. “Jeg er meget fornøyd med leveransen”, forteller prosjektrådgiver for bygg- og arealforvaltning, Øyvind Beguia Hustoft
Petter GundersenGundersen Bilservice AS
- Det var en upåklagelig leveranse. Jeg har bare positive ting å fortelle. Fra første dialog til siste skrue satt på ferdig montert lakkboks. God dialog, klare forventinger og en leveranse som ble ferdigmontert, helt uten feil, og før avtalt tid. I vår bransje er det sjeldent, og jeg er svært fornøyd.

Vet du allerede hva du trenger?

Send oss en melding på e-post. chat eller skjema -  eller ring oss for en prat om løsninger.