Skip to content
Prosjekt_10365-20-Gundersen-042

Lakkboks tl Durano AS

Høy kompetanse, service og løsningsorientert

Durano AS er en av Norges ledende leverandører av høykvalitetsprodukter til overflatebehandling. Kundegruppen spenner fra Forsvaret og industri via bil, MC og våpensmeder, til private sluttbrukere. Da de så behovet for en lakkboks startet arbeidet med å få tak i rett leverandør.

 

Les hvordan Espen Eilertsen, daglig leder og selger i Durano AS, beskriver samarbeidet med Paintbox Pro:

– Vi ringte rundt til flere leverandører, og fikk fra starten god kjemi med Lars og Paintbox Pro. Lars er faglig dyktig, har god kontroll på reglement og var flink til å analysere seg frem til hvilken løsning vi trengte, basert på behovet vi hadde.

– Først så vi på en lakkboks som viste seg å være litt for stor, men Lars kunne tilby en lakkboks av typen Profinish Iron som hadde blitt brukt som utleieanlegg hos Rolls-Royce. Vi fikk et tilbud på den, og den ble montert på Rena.

– Da vi skulle flytte fra Rena til Trysil var Paintbox Pro behjelpelige med å demontere og deretter re-installere i nye lokaler.

– Montørene har en vanvittig kompetanse, er kjappe, og kommer med anbefalinger og smarte løsninger som fungerer.

– Det som gjorde at vi valgte Paintbox Pro til slutt, var prisen. Vi fikk mye for pengene. Men like viktig er kompetansen og servicen som ble levert. Dersom vi trenger flere lakkbokser er det ingen tvil om at vi ringer Lars.

Ønsker du å ta en prat om en tilpasset løsning? Ta kontakt.

Front-1
Grenrør
Lakkboks utvendig-1
Front-1
Det som betyr noe er

AT DERE ER FORNØYDE MED VÅRE LØSNINGER

Espen EilertsenDaglig leder, Durano AS
– Vi ringte rundt til flere leverandører, og fikk fra starten god kjemi med Paintbox Pro. De er faglig dyktig, har god kontroll på reglement og var flink til å analysere seg frem til hvilken løsning vi trengte, basert på behovet vi hadde.
Torgeir HollaNotodden vgs
-Paintbox var kjapp med tilbakemeldinger og avklaringer. De forsto hvilke behov vi hadde, og leverte tilbud hvor kvalitet, pris og levering samsvarte med våre forventinger. Vi sitter igjen med et veldig godt inntrykk av leveransen og sluttproduktet.
Øyvind Beguia HustoftUniversitet i Stavanger
Universitet i Stavanger valgte Paintbox Pro når de skulle oppgradere sine tekniske løsninger, og fikk installert to lukkede kabiner for henhldsvis lakkering og sveising. “Jeg er meget fornøyd med leveransen”, forteller prosjektrådgiver for bygg- og arealforvaltning, Øyvind Beguia Hustoft
Petter GundersenGundersen Bilservice AS
- Det var en upåklagelig leveranse. Jeg har bare positive ting å fortelle. Fra første dialog til siste skrue satt på ferdig montert lakkboks. God dialog, klare forventinger og en leveranse som ble ferdigmontert, helt uten feil, og før avtalt tid. I vår bransje er det sjeldent, og jeg er svært fornøyd.

Vet du allerede hva du trenger?

Send oss en melding på e-post. chat eller skjema -  eller ring oss for en prat om løsninger.